Deze week zijn de zomerseizoen sales weer volop begonnen. Grote stickers met kortingspercentages die de moeite waard zijn sieren het raam van menig winkel. Voor de studenten betekent dat weer dat de garderobe verder uitgebreid kan worden.

In de categorie technische kleding is Beversport altijd een aanrader maar dit jaar nog meer dan anders. Beversport bestaat namelijk 35 jaar en heeft in dat verband allerlei acties. Dit geldt overigens niet alleen voor de kleding maar ook voor allerlei kampeer- en reisbenodigdheden.

Perrysport heeft momenteel enorme kortingen op een aantal populaire en goede modellen hardloopschoenen. Het gaat hierbij om echt topsegment schoenen van Nike (Lunareclipse en Lunarglide) Saucony (Ride 3 en Trimph 9) en Asics (Gel Cumulus 13) waarbij de korting kan oplopen tot € 50,- Voort is er veel korting op sportieve casual kleding alsmede de echte technische kleding van merken als Helly Hansen. Wie op dat vlak nog wat nodig heeft moet zeker eventjes op hun vernieuwde site kijken onder het kopje sale.

In het casual gedeelte was V&D altijd een terugkomer maar die heeft nu weinig te bieden. V&D gaat steeds meer over naar een Shop in Shop concept en heeft weinig eigen dingen meer die je niet beter elders kunt halen. De aanbiedingsprijzen vallen daarbij momenteel ronduit tegen.

C&A is wel meer dan de moeite waard. De kleding is daar nu ronduit spotgoedkoop te noemen. Voor een € 3,- tot € 5,- is een T-shirt van goede kwaliteit verkrijgbaar al dan niet met mooie prints. De collectie van C & A is dit jaar qua kleuren wel iets bonter dan vorige jaren maar nog steeds niet schreeuwerig qua design zoals bij Coolcat. Dat maakt het dit jaar toch wel tot één van mijn favorieten.

H&M is ook goed bezig. De kortingspercentages zijn 25% tot ongeveer 40% niet gigantisch maar de producten zijn al niet duur om mee te beginnen. Ook hier geldt dat de collectie wel kleurrijk maar is toch ook weer niet zo erg dat het meteen een blijvende impressie op het netvlies schroeit. Voor de dames is de collectie hier aanzienlijk uitgebreider dan voor de heren. Gewoonlijk zijn items snel niet meer verkrijgbaar als de uitverkoop start bij H&M dus wacht niet te lang.

In de categorie formal en semi-formal wear is C&A ook flink aan de weg aan het timmeren. Voor de heren zijn er pakken van Frans Molenaar verkrijgbaar met leuke kortingen en voor de dames zijn er talloze jurken verkrijgbaar.

Voor wie C&A toch nog iets gewoontjes vind, heeft de Bijenkorf voor met name dames leuke kortingen op leuke artikelen in de presale. Een aanzienlijk gedeelte van het assortiment bestaat uit blazers en linnen broeken. Voor de heren is Suitable de moeite waard om te bekijken. Er zijn forse kortingen op Dockers khakis en overhemden en sweaters van onder meer VanOrange, McGregor en NZA.

Comments closed.