Het schoenenmerk Pastry is in Nederland niet zo heel bekend maar bestaat al sinds 2007. Het is opgericht door de dochters van rapper Run (Joseph Simmons) welke bekend is van het trio Run-D.M.C. Zoals veel merken had ook dit merk een paar jaar nodig om tot wasdom te komen. Recentelijk is de Pop Tart range uitgebracht welke drie modellen high-top sneakers omvat en welke fantastisch zijn voor de lente.

Allereerste is er de Pastry Pop Tart Sweet Crime. Een hele mond vol maar dit is eigenlijk de meest eenvoudige en stijlneutrale van het stel. Verkrijgbaar in drie kleurstellingen van de neutrale past-bij-alles gunmetal gray tot uitgesproken en vloekt-mogelijk-overal-bij ocean blue.

 


Pop Tart Sweet Crime Gunmetal


Pop Tart Sweet Crime Ocean Blue

Het tweede model van Pop Tart heet Jam doet erg sterk denken aan de Sweet Crime maar dan lopen er achter de enkel langs drie straps welke de schoen een wat stoerder uiterlijk geven. Deze schoen is verkrijgbaar in gunmetal en zwart.

Pop Tart Jam Black

Het derde model van de Pop Tart is de Strap. Zoals de naam al doet vermoeden lopen er straps over de schoen. Twee ervan hebben een gesp en één ervan heeft studs. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

Pop Tart Strap grijs

De afwerking van de schoenen is prima in orde en de Pop Tart lijn omvat voor iedereen die houdt van een high-top sneaker wel een model wat bij de rest van de kledingkast past. Met adviesprijzen tussen de €50 en €60 zijn ze zonder meer betaalbaar te noemen. Zie voor meer info ook de site van Pastry

Comments closed.