Aan het einde van het artikel Shortguide dresscodes riep ik mensen op om nieuw opgedoken dresscodes waar je geen flauw idee hebt van wat ze inhouden aan mij te melden. Nou dat heb ik geweten, een eindeloze stroom van vage dresscodes kwam en komt nog steeds deze kant op.

Veel dresscodes worden slechts één of twee keer vermeld en zijn derhalve niet direct de moeite waard om apart te vermelden. De held die de vraag opstuurde welke dresscode hoorde bij adamskostuum krijgt overigens bij deze wel een eervolle vermelding.

Wat de laatste tijd echter wel structureel opduikt op uitnodigingen is de dresscode iconoclastisch chique. Kennelijk is het gewoon tenue de ville met een opvallende persoonlijke twist. Anyways, het artikel “Shortguide dresscodes” is bijgewerkt dus ga vooral daar kijken voor een uitgebreider beschrijving van iconoclastisch chique of om nog eventjes te spieken wat al die andere gekke dresscodes ook al weer waren.

Comments closed.