De zomer is weer voorbij en dat betekent dat nu weer allerlei gave nieuwe producten geïntroduceerd worden. Jawel, het is weer tijd voor een nieuwe editie van Geared-Up voor al je lifestyle inspiratie als de dagen korten en duisterder worden.

Pelican ProGear Elite Luggage:
Als je veel reist dan heb je goede bagage nodig. Als je veel reist in slecht weer en naar verre bestemmingen dan heb je een koffer nodig die net zo hard en veelzijdig is als jij bent. De Pelican ProGear Elite Luggage koffers kunnen zelfs de mishandeling van ‘s werelds meest brute luchthavenpersoneel weerstaan. Door het gebruik van O-ringen en een grote hoeveelheid klemmen is de koffer waterbestendig en weet je zeker dat dicht ook echt dicht is. De koffers zijn impactbestendig en nog licht. De sloten hebben een TSA-goedkeuring zodat alleen jij en je favoriete douanier bij je bagage kunnen. Dankzij drie handvatten is er altijd een mogelijkheid om de koffer stevig bij de hand te nemen. Ten slotte zijn ze ook eens verrassend licht zodat niet de helft van het maximaal toegestane gewicht bestaat uit de koffer zelf. Verkrijgbaar in drie maten zodat er voor iedere reiziger van dagtripper tot globetrotter een geschikte keus is. Via Pelican

3_sizes

VSSL Shelter
Wellicht besluit je dat de volgende reis survivallen wordt in de wildernis van Alaska. Je wilt dan wel goed voorbereid zijn op eventualiteiten zoals ergens stranden in het midden van nergens. VSSL heeft een compacte noodschuilplaats gemaakt voor iedereen die in onherbergzaam gebied reist. Deze noodschuilplaats beschermt de gestrande reiziger tegen wind, koude, regen en andere onaangename elementen en kan daarmee een levensreddend onderdeel zijn. De noodschuilplaats wordt geleverd in een uitermate compacte aluminium tube welke ook eens dubbel dienst doet als noodzaklamp. Via VSSL

VSSL-Shelter

Doe-het-zelf sake:
Misschien ben je al een hobbybrouwer van bier of heb je de volkstuin in een miniatuurwijngoed veranderd en ben je op zoek naar de volgende uitdaging of wellicht heb je gewoon een nieuwe hobby nodig voor de herfst. Met deze kit van Uncommon Goods kun je zelf sake maken. Deze heerlijke Japanse drank is een allemansvriendje en past perfect bij een heerlijke stoofschotel van wild zwijn en paddestoelen. Via Uncommon Goods

sake kit

Leatherman by the numbers:
Een goede kleine multitool die je makkelijk mee kunt nemen, komt in het dagelijks leven altijd van pas. Of je nou snel eventjes een schroefje van je fiets vast moet draaien, de verpakking openen van een pakketje wat je net hebt ontvangen of gewoon een onwillig blik knakworst moet openen tijdens het kamperen: een goede multitool is onmisbaar. Natuurlijk wil je zeker niet altijd een paar pond staal mee moeten zeulen en kun je een grote multitool soms maar lastig kwijt. Voor de mensen die een kleine multitool zoeken die compact en licht genoeg is om aan de sleutelbos mee te nemen heeft Leatherman 10 kleine multitools ontworpen die bijzonder toepasselijk By the Numbers worden genoemd. Deze multitools gemaakt van roestvrijstaal en hebben een combinatie van schroevendraaier, breekijzer en moersleutel. Je kunt kiezen uit één van de verschillende varianten afhankelijk van wat je nodig hebt. Ongeacht wat je baan en hobby ook zijn, er zit altijd een geschikt model tussen.

Leatherman-By-the-Numbers-

Spreadthat botermes:
Houd je ook van roomboter maar vind je het vervelend om ‘s ochtends je brood te moeten plamuren met keiharde boter? Er zijn verschillende oplossingen denkbaar. Je kunt de boter uit de koelkast laten en evolueren tot een botulismekweek maar de boter is tenminste wel zacht. Je kunt een mes verhitten boven het gasfornuis wat precies genoeg is om de eerste centimeters boter compleet te smelten waarna je weer vrolijk verder moet plamuren. Je kunt natuurlijk ook een botermes van Spreadthat kopen. Deze botermessen van titanium worden precies warm genoeg om boter goed te kunnen smeren middels de warmte van je eigen hand. Je hebt dus geen batterijen of gekke trucs nodig. Daarnaast zijn deze botermessen ook nog eens heel gemakkelijk schoon te maken en zien ze er fantastisch uit. Niet voor niets heeft dit product dit jaar een iF design award gewonnen.

400158_gixia_buttermesser-spreadthat-rot_0001artikel-unten_js

Comments closed.