Na de aangekondigde pauze van al weer bijna twee maanden zijn we weer terug. Achter de schermen is de afgelopen twee maanden hard gewerkt om de back-end en de informatievoorziening te professionaliseren. Inmiddels is de hosting volledig ondergebracht bij één partij waardoor de site stukken sneller laadt en vele malen stabieler is. Met name voor de mobiele gebruikers gaat dit een belangrijke verbetering van de gebruikerservaring opleveren.

Ook is er een gigantische opruiming geweest aan de code-database waardoor we inmiddels weer bijna volledig op een standaard-installatie van WordPress draaien. WordPress is overigens het geweldige gratis content management systeem wat al deze juridische en lifestyle heerlijkheid mogelijk maakt. Het doel van de grote schoonmaak is dat we voortaan gemakkelijker en soepeler onderhoud kunnen plegen zonder dat we langere tijd uit de lucht hoeven te zijn. Ook is de integratie met de nieuwsbrief verbeterd waardoor we minder tijd kwijt zijn aan lay-out en verzenden en dus meer tijd kunnen besteden aan het schrijven van de leukste artikelen.

Aan de voorzijde is weinig veranderd. Legallife is nog steeds hetzelfde licht cynische blog dat het altijd is geweest met hetzelfde vertrouwde uiterlijk. Vanaf woensdag aanstaande verschijnen nieuwe artikelen.

We danken al onze trouwe lezers hartelijk voor het geduld en wensen jullie veel leesplezier!

Comments closed.