Wauw, ik heb overweldigend veel reacties gehad dat het artikel van vorige week in de smaak viel. De roep om een deel twee is groot dus deze week een tweede deel in het kader van u vraagt, wij draaien.

Lindt Excellence 70:
Chocola is een absoluut essentiële brandstof voor vrouwen en, als ik eerlijk ben, ook voor mannen. Bij de herfst en koud weer hoort een heerlijke pure chocolade en er zijn weinig chocolademakers die het beter doen dan Lindt. Deze Zwitserse meesterchocolatiers zijn al sinds 1845 een begrip onder chocolade-afficionados dus goede chocolade maken is ze wel toevertrouwd.

De Excellence 70 bevat een 70% cacao zoals de naam al doet vermoeden. Het is een heerlijke pure chocola met een subtiele balans van bitter en zoet. Heerlijk bij zowel de thee als de koffie of gewoon tussendoor. Voor geoefende liefhebbers van pure chocolade zijn er ook varianten verkrijgbaar met 85%, 90% en zelfs 99% cacao.

chocola

Waring Pro Rotisserie Turkey Fryer/Steamer
Helaas heeft niet iedereen een grote haard met een spit waar je gevogelte aan kunt roosteren en de poelier is ook lang niet altijd open als je trek hebt. Voor iedereen die dat een onoverkomelijk probleem vindt, heeft Waring een oplossing met de Pro Rotisserie Turkey Fryer/Steamer. Het is een fors apparaat maar je kunt er wel een niet al te grote kalkoen in kwijt. Het apparaat heeft ook een stoomstand waardoor het ook zeer geschikt is om bijvoorbeeld schelpdieren in gaar te stomen. Door het verwarmingselement van 1800 watt is je kip of kalkoen heerlijk snel gaar en klaar voor consumptie. Zeg nou zelf, is dit niet veel gaver dan een frituurpan?

Waring pro turkey steamer

Light my fire Grandpa’s firefork:
In de herfstvakantie ga je misschien kamperen, misschien zit je net als half Nederland in een huisje op één of ander vakantiepark al dan niet in gezelschap van jengelend familie die naar het één of andere tropische zwemparadijs willen of je zit gewoon rond en razende vuurkorf in de tuin van een vriend. Je zult vroeger of later je innerlijke oermens de vrije loop willen laten door bij een kampvuur grote hoeveelheden vlees te willen roosteren. Natuurlijk kun je dan zitten klooien met fonduevorkjes maar je kunt ook gewoon Grandpa’s firefork meenemen. Hiermee kun je van elke tak of stok een spies maken zonder geklooi. Prik er een saucijsje, marshmallow of dat vers gevangen kleine knaagdier aan en je kunt gaan braden.

Dit is ook een erg aanbevolen ding om mee te nemen als je echt gaat kamperen in de wildernis in Scandinavië. Het is erg klein en licht dus gemakkelijk mee te nemen en je hoeft geen jonge takken af te hakken om een spies te maken omdat deze op bijna elke tak past. Wordt geleverd inclusief een veiligheidshoudertje zodat je niet per ongeluk dingen spietst die je niet gespietst wilt.

light my fire grandpas_firefork

PUSH
De zomer is weer voorbij dus dan heb je dat strandlijf toch pas volgend jaar weer nodig? Fout, je kunt nu extra hard door gaan trainen zodat je er volgend jaar als een Griekse god(in) uit ziet. Om je goed te helpen trainen is PUSH de moeite waard om eens te bekijken. PUSH is het eerste tracking device dat kracht meet in plaats van verbranding. Natuurlijk gaat dit alles vergezeld van uitgebreide social media integratie zodat je vrienden kunnen zien hoe hard je traint. Het is een nog heel nieuw product en het is nog niet duidelijk hoe betrouwbaar de techniek is. Er is wel al veel interesse vanuit de professionele sportwereld. De crowdfunding campagne loopt op moment van schrijven nog een maandje en levert leuke voordeeltjes op. Meer informatie via pushstrength.com/

push

Bose SoundTouch WiFi
Niets is lekkerder dan in het weekend in je fauteuil zitten met lekkere muziek als de regen tegen de ramen tikt. Voor iedereen die van audio houdt maar een tweeter niet van een subwoofer kan onderscheiden heeft Bose iets nieuws. De Bose Soundtouch lijn maakt het mogelijk om een makkelijk een draadloos systeem op te zetten zonder exorbitante investeringen te moeten doen terwijl je toch ook nog een fatsoenlijk geluid hebt. Kies uit drie beschikbare opties: de SoundTouch 30, zeer geschikt voor grote ruimtes zoals een huiskamer; de SoundTouch 20, ideaal voor slaapkamers of keukens, en de SoundTouch Portable, met een oplaadbare batterij voor als je onderweg bent. Alle drie zijn eenvoudig in te stellen op WiFi, hebben voorkeuzetoetsen voor een scala van audio-bronnen, en worden geleverd met een iOS-app die signalen van zo’n beetje elke muziekbron kan streamen. Meer info bij Bose

bose-soundtouch

Pumpkin tap kit:
Niemand kan een feestje bouwen zoals studenten maar er is altijd baas boven baas. Als je de ultieme eindbaas wil zijn dan heb je Pumpkin tap kit nodig. Hiermee verander je een grote pompoen in een handomdraai tot biertap. Neem een grote pompoen en zaag de bovenkant eraf, hol hem uit en plaats de tap. Nog eventjes afvullen met je favoriete bokbier en het feestje kan starten. In de zomer uitermate geschikt voor gebruik met watermeloenen en wodka. Verkrijgbaar via Kegworks

pumpkin-tap-kit

Vipukirves bijl:
Vipukirves, zeg dat maar eens snel tien keer achter elkaar. Finnen weten hoe je warm moet blijven, eerst hebben ze sauna’s gemaakt en nu hebben ze gewoon de bijl opnieuw ontworpen om brandhout hakken makkelijker dan ooit te maken. Wanneer je het hout raakt, splijt de uniek ontworpen bijlkop het hout middels een ingenieuze hefboomwerking. Hout hakken en tegelijkertijd de indruk geven dat je een echte professional bent, is nog nooit zo makkelijk geweest. Dus ga dit jaar eens lekker zelf hout hakken voor de haard.

vipukirves bijl

Comments closed.