Geen paniek mensen! Ja er zijn wat dingetjes veranderd zoals je kunt zien maar het is nog steeds het oude vertrouwde legallife. De afgelopen twee maanden hebben in het teken gestaan van een kleine verbouwing achter de schermen die uiteindelijk ook moest leiden tot deze verandering. De oude lay-out begon een beetje te vervelen en bovendien doet verandering van spijs eten.

Een aantal items in de rechterkolom is van locatie veranderd om toegankelijker te zijn en de tekst heeft een andere opmaak en wat meer ruimte gekregen. De oplettende kijker zal overigens terecht concluderen dat deze nieuwe look gebaseerd is op het picolight theme voor wordpress. Er zijn echter wel wat aanpassingen gedaan onder meer met betrekking tot de opmaak van de kolommen op kleinere schermen en manier waarop het menu werkt.

Morgen wordt de publicatie van artikelen volgens het reguliere regime hervat. Tot dan en veel leesplezier.

Comments closed.